Lónak és lovasának egyaránt

a tereplovaglás jelenti a legnagyobb boldogságot! Ha kedvet kaptál hozzá, gyere el hozzánk, itt minden adott egy izgalmas tereplovagláshoz!

Gyönyörű lovaink vannak, gyakorlott túravezetőink, és nem utolsósorban kiváló terepünk. Hidd el, elképesztő érzés felkapaszkodni egy dombra, és annak a tetejéről csodálni az elénk táruló táj szépségét. Tapasztald meg, milyen felszabadító élmény a nyílt réten vágtázni, miközben a szél belesüvít füledbe!

A tereplovaglás a legüdítőbb, legizgalmasabb és legmozgalmasabb módja a szabadban történő kikapcsolódásnak. Ilyenkor lovaddal (akár egy nagyobb lovascsoport társaságában) kint a természetben élvezed a mozgás és a táj szépségét. Éppen ezért a tereplovaglás MINDEN LÓNAK ÉS GYAKORLOTT LOVASNAK szinte kötelező. Tapasztalatlan lovasok mindig túravezető kíséretében menjenek terepre!

Aki volt már terepen, mind egyetért azzal, hogy a tereplovaglás kiváló módja a lazításnak, a stresszoldásnak. A táj szépsége, a friss levegő, az erdő nyugalma, lovunk és barátaink társasága legalább erre az egy-két órára elvonja figyelmünket a hétköznapi gondoktól.

Amikor terepen lovagolsz, lovadnak is sokkal jobb a közérzete. Ha ezt ügyesen kihasználod, tanulhatsz is! Kint a természetben, egy kis odafigyeléssel megismerheted lovad legapróbb jelzéseit. Ennek köszönhetően tisztul köztetek a kommunikáció, ami a bizalom erősődését eredményezi.

A tereplovaglás kihívást is jelent, hiszen lónak és lovasának folyamatosan készenlétben kell állnia, hogy felkészülhessenek a nem várt eseményekre. Ilyen lehet egy váratlanul felbukkanó vad vagy pocsolya. A ló hatalmas termete ellenére könnyen megijed számunkra jelentéktelennek tűnő dolgoktól is. Ilyenkor a Te feladatod, hogy négylábú társad megnyugtasd, szükség esetén megfékezd.

Kint a természetben, a kirándulók rendre megcsodálják, a kíváncsiabbak pedig még meg is állítják és kérdezgetik kis csapatunkat. Mennyivel nagyobb bizalommal fordulunk embertársainkhoz, ha az lóháton ül!

Szerencsések vagyunk, hogy a Vértesben élhetünk és lovagolhatunk, hiszen ez a vidék még sok helyütt érintetlen, megőrizte sokszínűségét, varázsát. Már több százszor lovagoltunk ki több tucat útvonalon, mégis mindig felfedeztünk valami újat!

Egy tereplovaglás alkalmával nagyon sok minden megtörténhet. Velünk előfordult, hogy magára hagyott, megsebzett vadat sikerült mentenünk. Ennél jobb érzéssel akkor haza sem mehettünk volna!

Áraink kedvezőek

SÉTALOVAGLÁS:2.800 Ft30 perc
FUTÓSZÁRAS OKTATÁS:4.500 Ft40 perc
OSZTÁLYLOVAGLÁS:4.500 Ft50 perc
TEREPLOVAGLÁS:5.000 Ft1 óra
ELSŐ ÓRA UTÁN2.000 Ft30 perc
BÉRLETEK:KARÁM
(futószáras edzésre, illetve osztálylovaglásra)
40.000 Ft10 alkalom
TEREP45.000 Ft 10 óra
LÓ BÉRLÉS:2.000 Ft30 perc
3.000 Ft1 óra